A LINDT elsőként mutatta be az innovatív, ultravékony EXCELLENCE csokoládét, amely népszerűsítette a magas kakaótartalmú csokoládét. Olyan módon tervezték, hogy gyorsan olvadjon, így különleges ízt és aromát szabadít fel, egyedi, elegáns ízélményt biztosítva.
A LINDT – prémium minőségű svájci csokoládék. Egyedülálló, utánozhatatlan ízük és kellemesen olvadó textúrájuk révén ismertek és elismertek. Az ilyen csokoládé elkészítése művészet, amely mély tudást, hosszú távú tapasztalatot és az alkuk nélküli minőség iránti elkötelezettséget igényel. A minőségre a legnagyobb figyelmet fordítják – az alapanyagok kiválasztásától kezdve a gyártási folyamaton át a csomagolásig és prezentációig. A LINDT csokoládémesterei, akiket a szenvedély, az elkötelezettség és az innováció iránti szellem hajt, 1845 óta teremtik meg a LINDT csokoládé páratlan élvezetét.
-----
Összetevők: cukor, kakaómassza, narancs készítmény (7%) (narancspüré (34%), cukor, alma, ananász, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítőanyag (nátrium-alginát), stabilizátor (kalcium-foszfát), aromaanyagok), MANDULA (7%), kakaóvaj, vízmentes TEJzsír, emulgeálószer (SZÓJA-lecitin), aromaanyagok. Nyomokban tartalmazhat TEJET, MOGYORÓT és más DIÓFÉLÉKET.
Kakaószárazanyag-tartalom – legalább 48%.
Tápérték 100 g-ban:
- Energiaérték: 2193 kJ / 526 Kcal,
- Zsír: 32 g,
- ebből telített zsírsavak: 18 g,
- Szénhidrát: 49 g,
- ebből cukrok: 42 g,
- Fehérje: 6,7 g,
- Só: 0,09 g.
Nettó tömeg: 100 g.
Forgalmazó: UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Litvánia.